hectorsmamma

Linn Lilienberg

Ullared!

Igår var vi på gkås, jag och R… Tyvärr var ju resten av Sveriges befolkning där med, hade bara folk varit lika perfekt som en själv så hade det inte varit några problem, men nu stannar folk mitt i vägen med vagnen som korsar hela gångstråket och pratar med en annan som blockera ett annat stråk, jag får paniiik.

 

Tyvärr tycker jag inte att det finns några kläder som passar mig i stil och skulle dom vara i den stilen jag ville ha, så såg det ut som jag hade en säck på mig. Inte så smickrande alltså.

  • Träningskläder har dom ju väldigt gott om, så hade jag behövt det så hade jag garanterat hittat något, men nu var det ju inte det jag behövde.
  • Barnkläder. Jag tycker att kläderna för H inte var något att ha, vet inte vilken storlek det går till, men det börjar på 92 iallafall. Alla kläder där är så tråkiga, ja som om dom var för större barn, typ tonåringar. Men jag vill inte klä en tonåring, jag vill klä min 2åriga son i kläder som han tycker om, i kläder som har djur som finns på bondgårdar, bilar, traktorer, ja ni vet. En besvikelse alltså.
  • Leksaker- Ullared är ju en dröm för dom som har barn, man kan fynda så mycket på denna avdelningen. Skulle kunna åka till Ullared bara för att köpa leksaker till H.
  • Bebisdelen- Här har dom också det mesta, recommend recommend.
  • Jag kan väl tycka att alla avdelningar passar mig förutom kläder.

Jag kommer i dagarna lägga ut lite bilder på några guldkorn, ni kommer vilja åka dit, jag lovar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hectorsmamma

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats