hectorsmamma

Linn Lilienberg

Veckans. “Jag hade råkat stoppa på mig den i min väska”

Vill ha:  Tavlor, jag vill ha snygga tavlor till köket… Men jag får alltid sån beslutsångest, så det slutar alltid med att det aldrig blir något köp.

Sämsta:  Att några föräldrar förlorade sitt barn. Finns inget bra med det och finns inget som kan vara sämre än det.

Bästa:  Mycket som var bästa denna veckan, eller mycket som jag varit tacksam över denna veckan.

  • H lever, dessutom har han varit en riktig klippa hela denna veckan. (Förutom den där lilla detaljen om sömnen)
  • R och hans pappa har börjat med listerna här hemma
  • H har fått sova över med sin kusin hos deras mormor/farmor och jag och R har fått sova en hel natt på väldigt länge.
  • Jag har varit ute och ätit och gått på bio med en av de bästaste vännerna
  • Vi har varit på Ullared och fyndat jättemycket

Samtalsämne:  Vad var det egentligen för djur som hade blivit påkört. Jag trodde på ett får och R trodde på ett vildsvin eller en hund. Vi var helt oense, men synd om djuret och dom som körde på det iallafall, det kunde vi iallafall komma överens om. R tyckte jag var otrevlig och elak för att jag inte höll med honom. Kanske var jag det? Men jag har svårt att tänka att man kan vara elak i just detta situationen. Eller ja, R tyckte ju uppenbarligen att jag var det, så kan kan man ju..

Frustration: Att jag under dagen igår (Från att vi såg det påkörda djuret och tills vi gått en liten stund på Ullared lyckades med att misslyckat med allt. Vi bråkade om djuret (JA jag vet, helt onödigt. Men det är oftast sådana bråk vi har.), detta ledde till att vi knappt sa ett ord till varandra förrns vi var på parkeringen på Gekås, sen började det släppa lite… Men bara lite. Jag kan väl motvilligt erkänna att jag är nog grunden till långa bråk just för att jag är så envis, däremot tycker jag att R alltid är grundaren till våra bråk… han håller nog inte med där.
Men iallafall, när vi kommer in så måste jag gå på toa, vi pratar knappt i detta läge och jag tycker att han har förstört hela dagen, när jag kommer ut från toan så väntade han utanför. Han hade glömt telefonen i bilen, att nämna är att det regnade ganska duktigt, det var en pöl med vatten över hela parkeringen, han hade tygskor och vi hade ställt bilen allra längst bort (Eftersom hela Sveriges befolkning var där). Så han var ju inte jätteglad över tanken att behöva gå hela den där vägen i regnet igen.
Han tog väldigt lång tid på sig, men jag tänkte inte så mycket på det, Jag kom till hårsprayet och visste att han behövde nytt spray så jag sms:ade honom att jag ställer vagnen där så kan han välja själv och då hör jag till min stora fasa att det plingar till i min väska… Då har jag råkat stoppa på mig Rs telefon i min väska. Eh japp. Nu till nästa problem, vart är R och hur får jag tag i honom, är han inne, ska jag gå till Kundtjänst? Är han ute? ska jag gå till bilen?
Vi hittade varandra och jag var fast besluten med att ljuga och säga att han hade råkat lägga den i vagnen och jag hörde att den låg där när jag skickade sms, för då hade det ju inte varit mitt fel.,  jag var verkligen helt övertygad med att köra på den lögnen eftersom jag mådde dåligt för att han hade behövt gå hela vägen i regnet fram och tillbaka med sina tygskor och att han redan var ganska så irriterad på mig.
Men jag kan verkligen inte ljuga så när han står där och ser att jag håller telefonen säger min hjärna “Den låg i vagnen” Men ut kommer “Jag hade råkat stoppa på mig den i min väska, förlåt förlåt förlåt” Eh jodå, mästerljugaren leverera igen.
Han fick sura i några minuter till där och sen var allt som vanligt igen, så överlag hade vi en väldigt bra dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hectorsmamma

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats